Foto: Juliana Coelho

Laat Ik Bewegen


Ontdek in de Laat IK Bewegen workshops en lessen, de mogelijkheden in jezelf.  Breng geest, lichaam, gedachten en emoties samen in balans en beweeg met vrijheid in de richting die jij wilt.
Laat ik bewegen is een werkwijze die ik heb ontwikkeld en die zich richt op het scheppen van balans tussen dat wat jij wil en dat wat jij doet.
We zijn energie binnen een lichaam. Beweegt jouw lichaam mee met wat jij wilt? Zo nee, welke belemmeringen zijn er?
Voor velen zijn energie , gedachtes en emoties heel abstract en daardoor moeilijk te herkennen en te beïnvloeden. Maar ze kunnen concreet worden vanaf het moment dat jij ze benadert vanuit jouw eigen lichaam.
In de Laat IK Bewegen workshops en lessen, begeleid ik je op een natuurlijke en concrete manier naar het vinden van deze balans die jou kan helpen om stappen te zetten in de door jouw gewenste richting.


Het Resultaat:
Jij bent meer in balans
Je kent de grenzen en mogelijkheden van je lichaam
Je bent je eerder bewust van disbalans
Je kunt beweging toepassen in situatie van disbalans
Je weet hoe wat er voor jou nodig is om in beweging te komen


"Het concept is simpel: Jij, zoals jij bent, jouw lichaam zoals het is. Tijd nemen voor elkaar, met vragen en antwoorden"

Workshop:

Intensief weekend waar diepgaande verandering mogelijk wordt gemaakt. Met vrijheid en begeleiding op een natuurlijke en spontane manier jezelf tegen komen en jouw mogelijkheden te leren kennen.

Lessen:
Aandacht voor jouw fysieke en mentale bewustzijn.

In deze wekelijkse lessen neem je tijd voor jezelf en door middel van
simpele oefeningen leer je om aanwezig te zijn in jouw eigen lichaam, te luisteren en te begrijpen wat je lijf je wil vertellen.